10 km a Santpedor (i Cavalls del Vent)

Dissabte 3 d'octubre. Toca matinar per ser a punta de dia a Bagà, on comença la Salomon Nature Trails Cavalls del Vent, 80 km de desafiament donant la volta al Parc Natural Cadí Moixeró. Una travessa que ja coneixia, però en cursa i d'una tirada. A partir de les 8 calia donar dorsals, material, controls de firma... I a les 11 des de la Plaça Porxada de Bagà, sortida i cap amunt. Organització exemplar. Al pas pel Refugi de Rebost encapçalaven la prova Jessed Hernandez, el basc Txus Romon i Miguel Angel Heras (germà del ciclista Roberto Heras), que han fet aquesta primera pujada amb 52 minuts. Dia esplèndid.
I a la tarda cap a Santpedor, mentre els 350 valents encara corrien pel Cadí. La Penya Blaugrana de Santpedor organitzava la XVII Cursa de 10 km. Els 4 primers quilòmetres són per dins de Santpedor i continua el recorregut per una pista amb petits desnivells, que se m'han posat molt bé. La prova l'ha guanyada Pol Guillén amb un temps de 29:14. Personalment, he fet 40:22, el 154 de 645 arribats.
La cursa de Santpedor està plenament consolidada però crec que l'organització ha de fer una bona revisió de molts aspectes que fallen: cues per recollir material, cues a l'arribar per agafar un got de líquid, no se sentia res de la megafonia, els quilòmetres o no estaven tots marcats o no es veien, sense xip per controlar els temps, segons alguns corredors amb GPS el recorregut feia menys de 10 km... Molta feina a fer. O millorar tots aquests aspectes o tallar les inscripcions a molts menys corredors.

2 comentari/s:

Joan Carles Llurdés i Coit ha dit...

Hola company, buscant informació post-cursa de Santpedor he trobat el teu blog que m'ha semblant força interessant. A més, estic amb tu amb els comentaris sobre aquesta cursa i alguns dels aspectes a millorar. Si vols i tens ganes, et convido a llegir el meu comentari al blog.

http://joancarlesllurdes.blogspot.com

Felicitats pel temps aconseguit.

Xavi ha dit...

Jessed Hernández s'imposa als Cavalls del vent amb 9 hores i 31 minuts. A 19 minuts, Miquel Ángel Heras i a 23 minuts Toti Bes.