El diari d'Anna Frank

Abans de viatjar a alguna part del món m'agrada llegir un llibre de temàtica o ambientació del lloc de destí. Allargues per davant el viatge uns dies més. En aquest cas, he escollit un clàssic que no em van posar mai com a lectura obligatòria a l'institut.
El diari d'Anna Frank és un diari íntim escrit per la mateixa Anna Frank mentre s'amagava amb la seva família i quatre amics, durant l'ocupació alemanya d'Amsterdam a la Segona Guerra Mundial. El text explica els sentiments i les experiències diàries que vivien en aquell amagatall, al final de la Segona Guerra Mundial, (atenció spoyler!) fins al dia que els nazis els van descobrir i els van portar a camps de concentració. (fi de l'spoyler). El diari d'Anna Frank, mostra una història tendra i terrible a l'hora.
A veure què tal l'Anne Frank Museum. Espero no trobar-hi turistes espanyols d'aquells que es queixen perquè l'audioguia no és en espanyol o s'exclamen perquè a recepció no els parlen en espanyol. No els aguanto.

1 comentari/s:

bover ha dit...

No se qui t'hi trobaràs al museu. Només et puc dir que trobaràs tots els idiomes que s'ha traduït el diari. Entre els quals hi ha evidentment el català.