2h resistència en BTT - Avià

Hem fet 10 voltes al circuit de 3 km llargs. Ens hem quedat a les portes de poder començar la onzena. Avià Cop de Pedal ha organitzat aquesta tarda les 2 hores de resistència en BTT. Una competició per parelles que consisteix en donar les màximes voltes en un mateix circuit als voltants d'Avià. 
Una manera de fer esport molt explosiva, donant el màxim durant 8-15 minuts i descansant aquest mateix interval mentre l'altre pedala. 120 minuts de prova, hem fet 10 voltes, despeju la x = surt la volta a uns 12 minuts. Els que han guanyat han fet 14 (?) voltes i el nostre equip gintonic.cat ha quedat als 2/3 del total.
Ja sé que això de la BTT no és lu meu però tenia ganes de competició i volia tastar aquest tipus de prova. No me'n penedeixo però no hi tornaré. Tècnicament sóc força limitat en bicicleta de muntanya però m'he trobat bé de forma, a mesura que anava acumulant quilòmetres.
Dos caps de setmana consecutius competint a Avià. Si diumenge vinent organitzen la travessa al llac de Graugés completo aquest triatló particular.