Puig-reig: l'herència de Guillem de Berguedà als templers

Tot un poble darrere un espectacle. Puig-reig: l'herència de Guillem de Berguedà als templers és possible gràcies a l'esforç de desenes de persones i entitats. El plat fort de la Festa Major que, a partir d'ara, passarà a organitzar-se biennalment. És a dir, qui no va veure l'espectacle dissabte 26 de maig de 2012 s'haurà d'esperar fins el 2014.
Aquesta vegada la pluja va respectar la Festa Major de Puig-reig i, amb uns minuts de retard, a la Plaça Nova va començar l'espectacle dels templers. L'actriu(s) que interpreta el temps lliga les escenes de manera coherent i els diàlegs que manté amb la veu en off del setciències esdevenen una classe d'història on el públic es converteix en l'alumnat. Una hora de classe molt entretinguda. Gran desplegament de mitjans (focus, projeccions, so...), molta presència de foc i música molt encertada, tant la que s'interpreta en directe com l'enllaunada.
Segur que hi haurà una revisió de com ha anat tot plegat i, d'aquí dos anys, els puig-reigencs ens sopendran apujant altra vegada el llistó.