El sopar dels idiotes

Després de 8 mesos al Teatre Apolo, El sopar dels idiotes està acabant la gira. Al Kursaal de Manresa van fer unes de les darreres representacions. El 16 de setembre, David Fernández se'n va cap a Madrid a fer la mateixa obra i el mateix paper al Teatro Reina Victoria.
Una colla d'amics organitzen cada setmana un sopar al qual conviden la persona més estúpida que han conegut. L'objectiu és enriure-se'n del convidat. Francesc Pinyol és l'escollit però el sopar no s'arriba a celebrar i la troca cada vegada s'embolica més amb trucades, amants, inspectors d'hisenda i la compra dels drets per fer una pel.lícula. Tenim els drets! Tenim els drets!
Comèdia de 2 hores amb alts i baixos però que em va fer riure uns quants cops. Les dots còmiques de David Fernández són innegables.
Per cert, enveja sana de la programació del Kursaal. Com a Berga, més o menys. No us perdéssiu per res del món Incendis. Cancel.leu tot el que hagueu de fer el 17 de novembre i compreu l'entrada ja, si encara en queden. He dit.