Alias

Alias és una sèrie de televisió que va ser emesa per l'ABC del 2001 al 2006. És una sèrie d'espionatge i acció basada en la lluita dels serveis d'intel.ligència nordamericans contra el crim internacional organitzat. La sèrie és creada per J.J.Abrams (pare de Lost) i destaca pels seus imprevisibles girs argumentals.

La protagonista, Sydney Bristow (encarnada per l'actriu Jennifer Garner), és reclutada per l'SD-6, una branca d'una gran organització criminal que a ulls dels seus treballados és una divisió secreta de la CIA. Quan Sydney se n'adona de l'engany, acudeix a l'autèntica CIA on la recluten perquè exerceci d'agent doble per ajudar a desmontar la SD-6. A la CIA es retroba amb el seu pare, que també és agent doble. Que si tomba, que si gira i embolica que fa fort.

Ara som a Egipte, a la següent escena som a París passant per Los Angeles, i a la següent a Corea. L'actriu Jennifer Garner és camaleònica i tan aviat la trobem vestida de cambrera, com d' universitària recatada, com de superagent especial a l'estil Lara Croft.

La sèrie té ganxo per l'habilitat dels guionistes per transformar-la contínuament. L'argument gira constantment. Així i tot, té consistència i continuïtat. No arriba al nivell de Prison Break, ni 24 (ni, per suposat, de Lost) però és un entreteniment de qualitat.


1 comentari/s:

Xavi ha dit...

Són brillants les aparicions, en capítols de la 1a temporada, d'actors destacats com Tarantino i Terry O'Quinn (John Locke a Lost).