1r Cross de Berga

La previsió meteorològica no podia ser pitjor. Pintaven pluges abundants a tot el país. No sé on va ploure però a Berga fins i tot hi feia sol.
A les 16.30 h del dissabte 11 d'abril es va donar la sortida al 1r Cross de Berga. Havia de ser de gairebé 14 quilòmetres però el recorregut es va haver d'escurçar fins a poc més d'11 quilòmetres. Era la tercera prova de la IV Triangular de Curses del Baix Berguedà, després de les curses de Casserres i Gironella. La sortida i arribada d'aquest 1r Cross de Berga va ser el Càmping Berga Resort. Molta gent i molt ambient.
Poc més de 50 corredors vam prendre la sortida d'un recorregut amb força desnivell, pujades i baixades duríssimes. Transcorria per camins, pistes i corriols de la zona de Mas d'en Bosch, Casampons, Pedret i Cal Rosal. Alguns, coneguts. La cursa la va guanyar Pau Bartoló amb un temps de 54:25. Personalment estic satisfet amb el meu temps: 1:06:13.