FlashForward

FlashForward és una sèrie americana de ciència-ficció de la cadena ABC. Es va estrenar el 24 de setembre als EEUU i, el 6 d'octubre, Cuatro l'estrenava a l'estat espanyol amb molt bones audiències. Primera temporada de 22 capítols d'uns 40 minuts.
En el transcurs de la quotidianitat d'un dia, durant 2 minuts i 17 segons, es produeix una pèrdua de coneixement global dels humans. Tot el món alhora cau desplomat. Durant aquest temps, cadascú veu el seu futur, 6 mesos endavant de la seva vida. Per alguns és un futur positiu, per altres negatiu, altres no veuen res. Uns voldran evitar aquest futur, altres l'anhelaran. Un inici molt interessant que obre diversos interrogants a resoldre.
L'agent de l'FBI de Los Angeles Mark Benford (Joseph Fiennes) investigarà el què ha passat ajudant-se del seu flash, on va poder veure tots els punts vitals de la investigació en un tauler penjat a la paret. Los Angeles i agent de l'FBI: molt poc original.
FlashForward l'han estat comparant des de la seva gestació amb Lost. Té alguns punts en contacte (grans interrogants que fan la sèrie molt addictiva, alguns actors com Sonya Walger o Dominic Monaghan...) però sempre hi sortirà perdent amb aquestes comparacions. Els 2 primers capítols de FlashForward prometen una bona sèrie. Evidentment, no la miro a Cuatro. No sé ni quin dia la fan i, ni que ho sabés, no trigaran a canviar-lo. La televisió: per Internet, en versió original, on jo vull i quan jo vull. L'episodi pilot:



1 comentari/s:

Xavi ha dit...

El que surt al segon 34 és el Magic Johnson? Algú ho pot confirmar.