How I met your mother

How I met your mother és una sitcom americana estrenada el 2005 a la CBS. A l'any 2030, el personatge principal, Ted Mosby, explica als seus fills tot el que va passar fins que va conèixer la mare d'aquests. Ted explica la història a partir del 2005 quan coneix i s'enamora de Robin. Però Robin no és la mare dels seus fills. Comencen històries d'amors i desamors però sense arribar mai a conèixer la mare.
Passen per la cinquena temporada i no sé si els fills, al 2030, ja han descobert com el seu pare va conèixer la seva mare. La història transcorre bàsicament a Manhattan (Nova York) però està rodada íntegrament a Los Angeles. Són freqüents les aparicions de famosos en alguns episodis en algun paper secundari. Hi han passat Jennifer López, Enrique Iglesias o Britney Spears.
No vaig ser un gran fan de Friends però aquesta sèrie m'hi fa pensar molt. És divertida, fresca i lleugera. Per passar 20 minutets agradablement, un capítol de Comoconocí és una bona elecció.
No us deixo cap enllaç al primer capítol perquè encara em fotran al cuartelillu. Es veu que s'hi han posat forts ara amb això de la llei contra la pirateria.

2 comentari/s:

Anna E. ha dit...

Have you met Ted?

sílvia ha dit...

és boníssima! Ted she is coming, as fast as she can.