Mazoni a la Font del Balç

Jaume Pla, més conegut com a Mazoni, va fer parada diumenge 21 a Gironella. Aquest mes de març Mazoni està fent una gira que compta amb 31 concerts durant els 31 dies que té el mes. La iniciativa va sorgir arrel d’una espècie de juguesca intentant emular les gires de Neil Young pels EUA. Es van decidir adaptar-ho i des de l’1 de març cada dia ofereix un concert en un municipi diferent. Per tal que no es faci monòton i que el públic repeteixi en més d’un concert Mazoni ofereix actuacions en diferents formats: sol o acompanyat. A la Font del Balç van actuar en formació de baix i guitarra.
El de la Bisbal de l'Empordà va escrivint una mena de diari en un fotolog i també s'hi pot veure l'evolució de la seva barba, que no es tallarà fins que acabi la gira/el març. També es pot seguir Mazoni al Facebook (no confondre amb www.facebook.com/mazoni)
La gira, que es va iniciar l’1 de març a la sala Bikini de Barcelona, també ha passat per Holanda. El denominador comú de les sales és que totes elles són espais més aviat íntims. A la Font, s'hi va crear bona conjunció amb el nombrós públic. I molt bon humor.
Mazoni és actualment un dels artistes més destacats de l’escena independent catalana. Ho ha confirmat amb el seu darrer disc Eufòria 5 – Esperança 0, millor disc de pop-rock 2009 segons Enderrock.
uns quants videoclips. Us deixo amb aquest de fa uns 3 anys: