Weeds

Una mare de família benestant que trafica amb marihuana. Molt simplificadament així és com es podria definir Weeds. Tot transcorre a Agrestic, un barri residencial ric de Los Angeles. El marit de Nancy Botwin (Mary Louise Parker) ha mort recentment i de manera inesperada i la vídua comença a traficar marihuana per tot el barri per poder mantenir l'estil de vida de classe mitjana-alta. La vida de la Nancy gira a l'entorn dels seus dos fills, Shane, un excèntric i solitari nen de 8 anys, i Silas, un adolescent obsessionat amb el sexe.
Weeds es va començar a emtre als EUA a Showtime (igual que Dexter o Californication) el 2005. A l'estat espanyol la van començar a emetre Canal Plus i Cuatro però van punxar. L'han anat canviant de dia i no sé si encara la fan. És impossible seguir una sèrie per la televisió. El 2010 torna Weeds amb la 6a temporada. Això diu la seva pàgina oficial de Facebook.
La Nancy viu constantment en el caos però sempre - de vegades miraculosament - se n'acaba sortint. Malgrat ser clarament una comèdia, en alguns moment fa girs cap al drama tocant els temes de la mort del pare o les angoixes econòmiques familiars. Tanmateix, en els 30 minuts de cada episodi, se t'instal.la un somriure a la cara.