Fora de joc

Teatre Municipal de Berga. Dissabte 9 d'abril de 2011. 10 de la nit. Fora de joc, de Sergi Belbel.
Els quatre membres d'una família de la petita burgesia i un immigrant argentí que cuida l'avi són els protagonistes d'una obra que explora les relacions humanes en un context de crisi. Amb el futbol com a medicina transitòria per a les preocupacions profundes, Anna Azcona, Mingo Ràfols, Francesc Lucchetti, Queralt Casasayas i Jordi Andújar protagonitzen un text alhora àcid i humorístic.
El llenguatge utilitzat és proper al cinema i les escenes s'enllacen amb interessants efectes de so i llum. La senzilla escenografia s'aprofita molt bé i, amb pocs elements, porta l'acció a molts i diversos espais. Fora de joc és un text de Sergi Belbel, amb direcció de Cristina Clemente.
Divendres 8 d'abril de 2011 moria Alfred Lucchetti, doblador i actor amb una extensa carrera en teatre, cinema i televisió. Amb tants anys d'activitat, més d'una vegada havia tingut relació amb Berga i l'Agrupació Teatral la Farsa. Poc més de 24 hores després d'aquesta trista notícia, el seu germà Francesc actuava al Teatre Municipal de Berga. El públic va acompanyar amb un sentit aplaudiment final l'Alfred i la seva família. En pau descansi.