Enxaneta

He aconseguit veure Enxaneta al cine. I ho dic així perquè trobo molt desproporcionada la campanya de publicitat amb la més que insuficient oferta als cinemes. Al Bages Centre, a Manresa, es va poder veure el dijous 17 de novembre (dia de l'estrena) a les 6 de la tarda, dissabte 19 a les 15:50 i diumenge 20 també a les 15:50. Tres úniques sessions el primer cap de setmana. I a hores que no conviden massa. Per tant, se n'havien de tenir moltes ganes. La sala presentava una entrada excel.lent.
Dit això, Enxaneta és un documental en 3D, produït per Televisió de Catalunya, sobre el món dels castells. La majoria d'imatges són del Concurs de Castells del 2010 a Tarragona, però també d'altres diades (Decennals, Tots Sants...). Ja sé que el Minyons no van al Concurs però la seva presència al documental purament testimonial no fa justícia.
Així i tot, Enxaneta emociona. Durada correcte, imatges espectaculars i bona narració. Destaquen les explicacions de la Sara, idees clares i expressió excel.lent amb només 12-13 anys. Altament recomanable tant si t'agraden els castells com si no.

.

3 comentari/s:

Anònim ha dit...

Els Minyons no surten més al documental per pròpia iniciativa

Xavi ha dit...

Si és així, d'acord. M'ho podia haver suposat però ho desconeixa. Gràcies per l'aclariment.

Anònim ha dit...

i els de lleida ????