50 anys de Farsa

El 2008 és l'any del 50è aniversari de L'Agrupació Teatral La Farsa. L'obra de celebració ha estat El retaule del flautista amb dues representacions: al juny i al setembre. I el diumenge 28 de setembre es va fer una recepció a l'ajuntament i un dinar amb tots els portagonistes d'aquests 50 anys.
La presidenta en parla a Ràdio Berga:

Però La Farsa és una entitat viva i la màquina no s'atura: Els Pastorets ja estan en marxa. I prometen canvis una altra vegada. Des de fa dos anys i de la mà de Frederic Roda l'obra va experimentar una revolució important. D'idees noves no en falten, ni tampoc ganes de posar-les a la pràctica. Abans dels assajos - que començaran a mitjans d'octubre - ja s'estan fent altres feines (cartell, decorats, vestits, repartiment, etc) A veure què en surt.

Unes imatges del dinar i el parlament del secretari:


2 comentari/s:

Anna E. ha dit...

Això, una altra volta, tornarà a prometre! Es veu que l'olla ja és al foc...

Per cert, avui, a la cua del peix, comentaven que ahir van veure, en algun bosc proper, al Satan buscant bolets! D'altres que van veure al Pallanga a la plaça de Sant Pere baixant d'un cotxe amb un angelet...Si la gent ja veu visions vol dir que tenen ganes de Pastorets! Quin compromís!

Xavi ha dit...

Em sembla que quedarà un cartell tan i tan macu!
Reunions, assajos, preparacions... vinga!
Remena el brou!