The Newsroom

The Newsroom és una sèrie dramàtica de televisió, creada per Aaron Sorkin, el guionista de The social network la pel.lícula que mostra el naixement de Faceboo, La sèrie es va estrenar al canal HBO el juny de 2012 i ens explica la feina a la redacció del programa de notícies de ficció Atlantis Cable News (ACN), del qual Will McAvoy (Jeff Daniels) n'és el peculiar presentador. Cada episodi basa el seu argument en una notícia real, com són el vessament de petroli de BP a l'abril del 2010 o l'assassinat de Bin Laden.
El ritme de la sèrie és trepidant. No hi ha cap meteorit amenaçant la Terra ni cap bomba per desconnectar amb un compte enrere però el guió aconsegueix que no baixi la tensió en cap moment. De fet, per mirar-la en versió original s'ha de tenir un alt nivell d'anglès i amb subtítols requereix tota l'atenció. No pots mirar The Newsroom mentre planxes o fas el sopar.
I el protagonista. O odies Will McAvoy o l'idolatres. Jo encara no m'he definit. És un periodista tan genial com anti-social. Un borde que quan entra en directe és un professional magnífic. També he retrobat Dev Patel, d'Slumdog Millionaire. A The Newsroom és el friki de l'equip, especialista en blogs, xarxes socials i telecomunicacions.